Wie wordt de Beste Zelfzorgadviseur van 2016?

21 september 2016

De verkiezing voor de Beste Zelfzorgadviseur van het jaar gaat weer van start! Wie wordt de opvolger van Lieke Melis, de winnaar van vorig jaar? Zij vertegenwoordigt al bijna een jaar de vakkennis van de drogist, onder andere met een column over zelfzorggeneesmiddelen in het magazine Vriendin. Alle gediplomeerde (assistent)drogisten die werkzaam zijn in een drogisterij met het Keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg kunnen aan de verkiezing meedoen. Maak kans op mooie prijzen en schrijf je in. Dit kan tot 14 december 2016.

Schrijf je nu in:

 

Reglement verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2016

 

De organisatie van de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2016 is een samenwerkingsverband tussen Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD), DrogiWeb.nl en Lijfblad. Om fouten en teleurstellingen te voorkomen, is het belangrijk dat je deze informatie goed doorleest voor je inschrijft voor deelname.


1. Deelname aan de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2016 is mogelijk voor alle gediplomeerde drogisten en assistent-drogisten werkzaam in een drogisterij met het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg.
2. De deelnemer is bereid het vak uit te dragen en is (redelijkerwijs rekening houdend met zijn of haar beschikbaarheid) inzetbaar voor PR-activiteiten ter promotie van de drogist als deskundig verkoopkanaal van zelfzorggeneesmiddelen en -producten.
3. (Assistent-)drogisten kunnen zichzelf inschrijven door het inschrijfformulier in te vullen via de inschrijfbutton boven of deze link: https://xciting.typeform.com/to/SCRzS9. Inschrijven is mogelijk vanaf 12 september tot en met 14 december 2016.
4. Alleen volledig ingevulde formulieren geven recht op deelname.
5. Het verkiezingstraject bestaat uit de volgende onderdelen:
5a. online toets UAD middelen (RVG & RVH)
5b. online toets AV middelen, voedingssupplementen en fytotherapie

5c. online toets Overige zelfzorgproducten
5d. online WASA casus toets
5e. Bezoek Mysteryshopper aan de top 10 deelnemers op werkadres
De toetsen 5a t/m 5c zijn te volgen vanaf 1 november 2016 tot 1 januari 2017. De WASA casus toets is te volgen vanaf 15 december tot 1 januari 2017.
De Mystery shopper bezoekt de deelnemers tussen 1 en 15 januari 2017.
6. De Beste Zelfzorgadviseur 2016 is koploper in alle categoriee╠łn.
Daarnaast wordt per onderdeel 5a t/m 5d een categorie winnaar aangewezen, de runner-up.
7. Onderdeel van de WASA casustoets is het digitaal inzenden van het werkrooster. Zo weet de Mystery shopper wanneer de persoon aanwezig is op het werk.
8. Onderdeel van de WASA casustoets is het digitaal inzenden van een (pas)foto. Dit betreft een foto waarop de genomineerde duidelijk zichtbaar staat. De genomineerde geeft toestemming voor gebruik voor PR-doeleinden.
9. De winnaar van de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2016 wordt bekend gemaakt op maandag 16 januari 2017 tijdens een feestelijke bijeenkomst voor alle deelnemers.
10. Het ingestuurde materiaal blijft eigendom van de organisatie van de verkiezing.
11. Over de uitslag van de verkiezingsrondes kan niet worden gecorrespondeerd.
12. In alle overige zaken waarin dit algemene reglement of de deelname informatie niet voorziet, beslist de organisatie van de verkiezing.
13. Deelnemers verklaren zich bij inschrijving akkoord met dit reglement.