Verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2015

5 juni 2015

Wederom organiseert het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg, in samenwerking met Lijfblad, de landelijke verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur. Wie verdient er dit jaar de felbegeerde titel 'Beste Zelfzorgadviseur 2015'? Nomineer nu je baas, collega of natuurlijk jezelf als kandidaat! Nomineren kan nog tot 28 augustus.

Met de verkiezing zetten we ook dit jaar de assistent-drogist of drogist in het zonnetje die de consument het beste adviseert over zelfzorggeneesmiddelen. Jouw kennis en adviesvaardigheden staan hierbij centraal. Tegelijkertijd heeft de verkiezing als doel om binnen en buiten de branche aandacht te vragen voor het belang van goed zelfzorgadvies in de drogisterij en de rol die ons keurmerk daarin speelt. De trotse winnaar mag zichzelf een jaar lang Beste Zelfzorgadviseur noemen en wint een prachtig prijzenpakket.

Je kunt jezelf opgeven als kandidaat maar je kunt ook iemand anders nomineren, bijvoorbeeld je collega of manager. Voorwaarde om mee te doen aan de verkiezing, is dat de deelnemer werkt in een drogisterij met het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg én een diploma drogist of assistent-drogist heeft.

Volg jij Linda Harms van de Trekpleister Zoetermeer op als Beste Zelfzorgadviseur? Meld jezelf of je collega direct aan via het aanmeldformulier!