Online uitreiking Beste Zelfzorgadviseur 2020

23 april 2020

De uitreikingen van de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur kan dit jaar niet tijdens een event worden georganiseerd vanwege de coronacrisis. Omdat we de winnaars van de Beste Zelfzorgadviseur 2020 toch graag in de schijnwerpers willen zetten, vindt de bekendmaking van de winnaars online plaats op 30 april 2020 om 14.00 uur. 

Dit is onder andere te zien op www.drogistensite.nl, www.careality.nl en via social media van Careality en het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven. Ook het Instituut Verantwoord Medicijngebruik en verschillende drogisterijformules laten de uitreikingsvideo's zien via hun kanalen. Ruud Coolen van Brakel, directeur van het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM) en juryvoorzitter van de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur, maakt hieronder de winnaar bekend... 

 

Vier nominatievideo's

In aanloop naar de bekendmaking van de Beste Zelfzorgadviseur 2020, kunt u de nominaties volgen. Vandaag, vrijdag 24 april, dinsdag 28 april en woensdag 29 april stellen de vier genomineerde kandidaten van de verkiezing tot Beste Zelfzorgadviseur zich met een leuke video aan u voor en presenteren zij de genomineerde producten van de Care Awards. We hopen dat u op deze manier toch plezier beleeft aan de prijsuitreiking.

De eerste kandidaat: Melanie Jacobs van Trekpleister

In deze eerste nominatievideo ziet u de genomineerden van de categorie Lichaamsverzorging en Gezichtsverzorging en stelt Beste Zelfzorgkandidaat Melanie Jacobs van Trekpleister zich voor. 

 

 

De tweede kandidaat: Susanne Heijmans van DA

In deze tweede nominatievideo de genomineerden van de categorie Haarverzorging en Beauty en stelt Beste Zelfzorgkandidaat Susanne Heijmans van DA zich voor.

 

De derde genomineerde: Michelle van Dongen van Etos

 

De vierde nominatie: Roel Boumans van Kruidvat

Beeld en montage: Talent2Connect