De finalisten voor de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur zijn bekend!

11 november 2015

De verkiezing voor Beste Zelfzorgadviseur gaat de laatste ronde in: de finale juryronde! In de eerste kennistestronde zijn we met ruim 120 kandidaten begonnen, waarna de 10 beste kandidaten doorgingen naar de mystershopronde. Na deze ronde zijn er nog drie kandidaten over, die volgende week de laatste ronde zullen ingaan.

De top 3 bestaat uit:

Alida Blokzijl - DIO Zuidwolde
Celesta Paumen - Kruidvat Berkel Enschot
Lieke Melis - Etos Leeuwarden

Van harte gefeliciteerd!

De andere zeven toppers uit de top 10 bedanken we voor hun deelname en inzet. Ook zij hebben een hele goede prestatie neergezet!

De drie finalisten zullen volgende week in de finaleronde met een jury gaan spreken over het drogistenvak en het geven van zelfzorgadvies. De jury bepaalt vervolgens wie de Beste Zelfzorgadviseur wordt van dit jaar. De winnares wordt verrast in haar winkel en wint een mooi prijzenpakket.

Verkiezing Beste Zelfzorgadviseur

Met de verkiezing zetten we de (assistent-)drogist in het zonnetje die de klant het beste adviseert over zelfzorggeneesmiddelen. Tegelijkertijd heeft de verkiezing als doel om binnen en buiten de branche aandacht te vragen voor het belang van goed zelfzorgadvies in de drogisterij en de rol die ons keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg daarin speelt.

Volg hier onze facebookpagina over de verkiezing Beste Zelfzorgadviseur.